Jag är redo!

Hejsan!
 
Sitter och förbereder för nyår. Äter lite och har gjort en outfit. Kanske ett tips till dig som inte har någon om du spelade förra året.
Men nyårs outfiten ser asså ut såhär:
Och med hästen så här:
Mössan: The fashion barn i Silvergladebyn. 65 sc
Klänningen: Nyårsbutiken förra året. 88 js eller 7 sc
Kjolen (under klänningen): GED kjol. Belöning från uppdrag, det går lika bra med någon annan kjol.
Stövlarna: The fashion barn i Silvergladebyn eller Ekobutiken i Fiskebyn. 7270 js eller 71 sc
Handskarna: The fashion barn i Silvergladebyn. 69 sc
Tränset: Vingårdens utrustningsaffär på Vingården. 2500 js eller 13 sc
Det var faktiskt hela outfiten, första gången jag är ordentlig och rider runt och köper allt :)
 
Kommer inte alls vara inne så länge/mycket ikväll men kommer iaf in en stund och förhoppningsvis vid tolvslaget. Men mina kompisar ska komma så jag tror inte jag kan vara inne exakt då, men jag vill, och de är lite yngre så de kanske sover. Eller den lilla kanske sover, den stora som är min typ bästis sover nog inte, vi får helt enkelt se men det vore ju lite snopet att inte få vara inne när jag har sprungit runt en massa.
Kram på er!
Allmänt, Outfit | 2015, nytt år, nyår, outfit, sso, starstable | | Kommentera |

Hade helt glömt

 Hade helt glömt bort uppdateringen men här kommer den:
Hejsan!

Snart är det dags att börja nedräkningen: Det nya året närmar sig vilket innebär mer firande! Och bästa sättet att fira något är självklart med FYRVERKERIER!

De flesta människorna runtom i världen gillar att starta det nya året med en stor smäll och Jorvikborna håller med. Faktum är att vi ser så mycket fram emot allt häftigt som kommer hända under 2015 att vi bestämt att det bästa sättet att fira nyåret är med FYRVERKERIER FÖR ALLA!

Samla ihop dina vänner och se om ni kan skapa en färgsprakande show!

Lys upp nyårshimlen med vackra fyrverkerier!
Lys upp nyårshimlen med vackra fyrverkerier!

Låt himlen fyllas av vackra och glittriga färger medan du säger hejdå till 2014 och välkomnar det nya året tillsammans med alla i Star Stable-gänget!

Fyrverkerier hittar du i nyårsbutikerna och denna nyårsuppdatering kommer endast stanna i en vecka!

Nyårsmode!
Det är roligt att klä upp sig till Nyår. Fira det nya året i en riktigt snygg ny klänning som du hittar i nyårsbutikerna runtom Jorvik. Kom festlig till festen!

Juluppdrag
Vi kan meddela att julen stannar i Jorvik ända fram till den 14:e januari! Det betyder att du har hela två veckor kvar av juluppdrag att ta dig an! Nästan så man önskade att julen varade året om...

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand vill inte missa alla fina nyårfyrverkerier så de tar det lite lugnt och stannar en stund till. Du hittar dem alltså i Fort Pinta även denna vecka!

Hela Star Stable-gänget vill tacka för att ni gjort 2014 helt fantastiskt. Ni är de bästa spelarna som finns! Låt oss göra 2015 ännu mer underbart tillsammans!

Gott Nytt År!
önskar Star Stable-gänget
Allmänt, Uppdatering | 2015, Uppdatering, nytt år, nyår, sso, starstable | | Kommentera |

Bloggutmaning-Dag 7

Hej
 
Idag tar vi utmaningen dag 7. Min favorittävling!
 
Okej, min favorittävling är Marleys hoppbana! I början hatade jag den och ville inte köra den alls. Jag var jättedålig och fattade inte alls hur man skulle göra, det gick bara skitdåligt hela tiden. Min kompis älskade den och var bra på den och hela tiden frågade jag henne:
Hur kan du gilla den? Den är ju hemsk!!
 
Men hon lärde mig hur man skulle göra, vrida kameran och så. Nu är det min favorittävling. Det var lite roligt att den gick från sämsta till bästa på några månader. Förut var min favorit Steves, den var ganska kort och gav mycket xp, andledningen till att den var mångas favorit. Men jag var aldrig bra på den och de flesta lyckades på något sätt få mycket bättre tid än mig så jag var aldrig bra på den. Även om jag hade bästa kläderna, häst i level 15 och var i level 15 (när det var högsta leveln) så fick jag ca 3 sekunder sämre än de som var högst upp på idag listan.
 
Bästa bilden jag kunde hitta på Marleys Hopptävling
Idag fyller morfar år så ska åka till honom ikväll, vet inte om jag hinner spela så mycket då.
Allmänt | | Kommentera |
Upp