Stort problem

Hej
 
Detta inlägg handlar inte om sso eller kanske lite.
 
Men asså jag har ett jättestort problem!! Så här är det.
 
Jag går i 6:an. Vi har med våra mobiler i fickan hela dan. Så jag behöver alltså byxor med fickor fram för man vill inte ha mobil i bakfickan. Då måste man sitta på den :(
 
Sen är jag en sån människa som bara kan ha jättetighta jeans typ superskinny.
 
Det är mina två krav på jeans. Det är ju bara att gå till första bästa affär och titta på jeansen, kanske ni tänker, MEN ikke. Nej om det någon gång skulle finnas byxor som jag tycker är tillräckligt tighta (asså provade superslim, som är den näst tightaste på jeans, igår. Vad tror ni jo självkart är de för otighta.) så finns det inga fickor fram. Finns det nåt ställe som har superskinny med fickor fram? Vet ni, tell me!!
 
Ps jag vet att Cubus har ibland men förra gången jag var där hade de inte.
Ps Om ni vet så svara snälla måste verkligen veta. Har inga bra lösningar. Då kommer jag få ha mobilen i skåpet hela dan. Det blir nog så nu för har bara 1 par byxor som verkligen funkar med fickor.
Asså ni vet de svarta jeansen på sso. Såna med fickor vill jag verkligen ha. Ja det finns fler jeans på sso. Ni vet såna som vissa tycker sitter för tight.
 
irl | | Kommentera |

Ice

Hej
 
Idag så red jag lite på Ice för att jag behövde en "snabb" häst. Men jag pratade med en kompis så det gick inte så fort... Har seriöst inte gjort nåt annat så dålig bloggning idag. Men iaf så gick det väääääääldigt dåligt och stannade framför många hinder och rev och sånt där. Så fick typ nästan 1 min sämre än mitt rekord. Men roligt ändå.
Red runt nästan hela jorvik och tjänade bara 500 asså måste verkligen höja pengarna på tävlingar. Till kanske 40 per tävling.
Hinner tyvärr inte skriva mer nu
Hörs imorgon efter att jag har ridit :)
 
Allmänt | | Kommentera |

Träna igen

Hej
 
Nu har jag börjat träna Tiger lite igen. Jag har ju vart ute efter mycket pengar hehe och det är jag fortfarande. Då har jag inte kunnat rida honom för att det skulle ta alldeles för lång tid. Men Shady blir trött och långsam och river hinder mer när han går varje dag så har bestämt att rida Tiger också lite då och då. Kommer ha ponnyvecka i klubben näst nästa vecka också. Då kommer jag rida på Star. Så då får Shady semester. Kan ju också rida lite på Ice. Det måste jag göra när jag har bråttom. Championaten kan jag bara köra med Shady för de andra klarar inte det.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp