Bilder från Jorvik City Galleria

Hej!
 
Tog ett par bilder (ganska många) i Gallerian och ska ju visa dem som jag har lovat. Vissa kanske är tråkiga, men jag tog en massa bilder på sjukt snygga kläder/utrustning/accessoarer, mest för min egen skull. Som jag kan ha när jag vill/ska köpa något, så kan jag kolla lite snabbt här. Det är några andra bilder också.
Det blev till slut väldigt många bilder, tveksamt om jag orkar spara alla ens. Oj, kommer ni orka titta på alla? Kanske får skala bort några, så det blir mer intressant. Uppdaterat: Hann inte lägga upp inlägget igår... Så det kommer idag istället :/!
 Väntar på bussen lite fint här med en okänd person.
Här kommer bussen!
Måste ha den!
Oj, den här hade något konstigt, dragningskraft.
Måste ha den här med!
Passar inte med håret men sen, när jag har bytt hår så.
Cowboy style, så snyggt!!
OMG! Såna här finns irl och vill ha såna, äääääälskar dem, bara att de blir så smutsiga irl, men det händer inte på sso:).
Oj, hehe vet inte vad jag tycker om han Raptor.....
Älskar detta, ska köpa det så fort jag kan! Min modellhäst, hon skulle seriöst kunna vara modell för schabrak, sadlar och träns.
Vill ha, fast kommer såklart inte passa till nåt. Min modellhäst.
Prinsessan är så himla fin i svarta träns med käkrem i en annan färg!!!. Min modellhäst.
Lite dans till Raptors musik.
Ihhhhhh så himla gulligt, håll med om att Prinsessan är den sötaste hästen av alla! Min modellhäst
Upp med hoven! Min lilla modellhäst.
Svansen måste vara fin den med. Min modellhäst.
Likaså benen ;). Min modellhäst
Rulltrappa är alltid kul, i mina supersnygga kläder.
Och ner igen i mina snygga kläder.
Sen kom ju såklart nätverksfelet också.... :(
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Bildbomb | Bildbomb, Bilder, Modellhäst, galleria, kläder, utrustning | | Kommentera |

Let´s dance utan Sigge

Hej!
 
Ikväll börjar årets säsong av Let´s dance. Jag vet inte riktigt om jag ska se det, men jag tror det, fast det kommer nog inte bli så kul...
 
Jag började titta på/följa Let´s dance för 3 år sedan. Innan det hade jag tittat lite, nån gång ibland och blivit lite smått intresserad och när jag såg att det började så tänkte jag att jag kan väl titta. Själva programmet är ju ganska kul men det som verkligen fick mig att stanna var Sigge (Sigrid). Hon var så snygg och bäst på att dansa, jag började heja på henne, på henne inte hennes partner. Sen vann dem! :). Jag fortsatte såklart titta nästa år och ibland låg jag och kollade på gamla klipp i sängen, när jag skulle sova, eller kollade på datorn.
 
Det har varit så att 98 % av anledningen att jag har följt Let´s dance är av Sigge, 2% är av att själva programmet är kul. Nu ska Sigge inte vara med och då försvinner ju nästan hela grejen med det. Så jag vet inte, fick reda på det i går och blev ja minst sagt ledsen. Det är inte så kul att titta när hon är med, vet inte vad jag ska göra, men kommer kolla lite ändå, vill ju se danserna och höra låtarna.
 
 
Allmänt | let´s dance | | Kommentera |

Vårkänsla

Hej!
 
Det känns som att det har blivit vår nu, inte på grund av att det blir varmare eller att snön smälter eller att man hör fåglar och att det blir ljusare, nej! Det är något man känner. Jag tror att olika människor känner det på olika sätt.
För mig är det speciellt två sätt.
 
För det första så känner man det på lukten, det luktar liksom vår. Men det verkar som att alla inte känner det. En gång för några veckor sen i skolan så gick jag med mina kompisar till lunchen och jag sa typ
-Åhh det luktar vår!!
Dem fattade ingenting alls, inte ens när jag hade förklarat. Så jag tror att alla människor inte märker det.
Känner ni det, att det luktar vår? (Kan också vara med sommar, höst o vinter)
 
Sen är det något annat också som jag inte kan riktigt sätta fingret så vad det är. Det har något med luften att göra, men inte lukt, temperatur eller luftfuktighet. Det är något annat, som får det att rysa i hela kroppen, tänka på våren och sommaren och ja, märka att våren kommer.
Känner ni igen er?
 
Allmänt | irl, vår | | Kommentera |
Upp