Påsk på Jorvik och en tjuvkik

Hejsan! Välkomna till veckans uppdatering som är fylld med skojiga och påskinspirerande saker plus en särskild tjuvkik på en hel del kul som kommer till spelet under de kommande månaderna!

Påsken kommer till Jorvik!
Nu är det vår! Dagarna är ljusare, gräset är grönare och det är självklart dags att komma i påskstämning! En del jorvikbor behöver din hjälp för att hitta sina gömda påskägg, och det finns även en hemlig äggjakt för dig själv! För att få tillgång till uppdragen med påskäggsjakten måste man tidigare ha slutfört uppdragen då man hjälper Thomas Moorland att få tillbaka dokumenten från den 'maskerade ryttaren'.

Dags för påskskoj på Jorvik!
Dags för påskskoj på Jorvik!

Första april-överraskning!
Precis som tidigare år kommer du kunna förvandla din starthäst till helgalna färger genom att besöka Påskharen på onsdag! Skoja med dina vänner med detta superroliga trick. Detta är endast möjligt att göra under onsdagen på sin starthäst!

Jorviks påskbutiker
Kläder och andra godsaker med påsktema, som behövs för att fira påsken, kan du hitta i de olika påskbutikerna som dykt upp på ön!

Energisparingsåtgärder
För att spara pengar och ge en bättre spelupplevelse för alla, har Star Stable bestämt att införa en rad olika nya energisparingsåtgärder i spelet. När du loggar in i spelet idag kommer du får mer information om hur vi planerar att spara energi som dels inkluderar att minska på ljuset i spelet vilket i sin tur resulterar i lägre kostnader.

Star Stables presentbutik med påsktema
Erbjudandena i påskbutiken kommer att upp höra den 6:e april.

TJUVKIK inför våren!

Medan våra tekniker jobbar hårt med att stabilisera och förstärka spelet, har våra speldesigners och utvecklare planerat för en massa, massa kul under våren. Vi tycker ni förtjänar en förhandstitt på vad som är på gång på Jorvik de kommande månaderna...

Helt ny häst, Helt nya animationer!
Snart kommer den helt nya Quearterhästen! Inte bara en helt ny hästras utan den har även helt nya animationer där man kan se hästens öron reagera på olika rörelser samt faktiskt se hur de tuggar med munnen emellanåt. Vi har redan fattat stort tycke för dessa amerkanska skönheter och tror att du kommer göra detsamma! Kolla in videon vi har skapat för att visa upp detta stiliga tillägg till Star Stable-familjen:De nya animationerna gäller endast för Quarterhästen.

Ändra utseende
Vi tycker det är jättekul att höra från er och vad ni vill ska komma till spelet. Bit för bit försöker vi lägga till de idéer och önskemål ni har men ibland tar det tid för utvecklarna att skapa något verkligt utifrån era förslag, men vi tror att vi har något på gång som ni kommer bli riktigt glada över!

Snart kommer förmågan att gå tillbaka till början och ändra en hel del utseende-inställningar på din karaktär. Från hårfärg och ansiktsform till ögonfärg och allt däremellan. Du kommer kunna betala lite Star Coins för att skräddarsy ditt utseende!

Inge mer nagelfel!
En fantastisk manikyr-funktion kommer snart till Star Stable! Ett helt nytt sätt att ta hand om dina naglar och din stil! Mer information kommer snart...

Moorland Makeover!
Byggnadsställningar har omgett Moorlandstallet i en evighet nu. De bra nyheterna är att stallet snart kommer genomgå en renovering! Det är dags att fräsha upp grafiken och lägga till lite vackra detaljer till den plats där hela äventyret börjar. Ta en titt på hur det kommer se ut efter att jobbet är slutfört!

Moorlands makeover!
Moorlands makeover!
Moorlands makeover!
Moorlands makeover!
Moorlands makeover!

Det där var massa information om vad som kommer snart till Star Stable. Vi hoppas ni ser fram emot detta lika mycket som vi gör!

Ha en bra vecka!
önskar Star Stable-gänget :)
 
Har just fått veta att en häst på stället där jag är skötare ska säljas så har letat runt lite på hästnet efter någon shettis som kanske kan "ersätta" henne. Asså det är synd att hon ska säljas för hon är så snäll och söt och jätterolig att rida, när hon inte bara springer runt och bockar... Men hon har tydligen blivit aggressiv eller nåt sånt så d ska låta henne vila från allt ett tag nu och kanske sälja henne sen :(. Men jag var ju inne och kollade på shettisar som de kan köpa om hon säljs och har hittat några stycken som kanske kan passa så jag får kolla igen och sen kanske skicka nåt mail om jag hittar något som verkligen känns bra. Asså jag är ledsen för att hon ska säljas, verkligen för jag gillade henne mycket men samtidigt är det lite kul att leta reda på hästar och ja ni fattar liksom på riktigt på något sätt. JA oj asså vad jag rör till det...
Kommer sakna lilla Stella!♥
Allmänt, Uppdatering | Hästar, Stella, Uppdatering, makeoverpåmoorland | |
Upp