Lite gamla uppdateringar

Hej!
Asså jag har helt gömt bort uppdateringen, så nu får den komma nu. Sen kom det ju en till sak också igår.
 
Hej och välkomna till veckans skinande uppdatering!

Upprustning av Silvergladeslottet!
Silvergladeslottet tornar ståtligt upp sig över Silverglades slätter och har sedan urminnes tider varit det historiska sätet för Silvergladefamiljen. Men ibland behöver även gamla vackra saker ett nytt fräscht utseende, och därför har våra historiska byggexperter hamrat, sågat, putsat och målat tills dess att slottet fått sig en tjusig make over.

Rid till Silverglade på en gång och kolla in den nya uppdaterade grafiken på Silvergladeslottet!

Silverglades stolthet: nu med ny vacker grafik!
Silverglades stolthet: nu med ny vacker grafik!

Tävla i Silvergladebyns nya championat!
Ett helt nytt championat har kommit till ön! Jorvik välkomnar Silvergladebyns championat: en prestigefylld tävling som slingrar sig runtom Silvergladebyn. Tävlingsbanan passerar Silverglades mäktiga slott, fälten utanför staden och ängarna nedanför väderkvarnen. Se upp för jordbruksmaskiner som av någon märklig anledning alltid är ute och kör i full fart så fort loppet är igång!

Nytt sommarmode!
Ta dig till gallerian och gör dig redo inför sommaren med nya solskensfina plagg som nu finns till salu!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har fullt upp med att sätta upp sin marknad vid Jorvikstallets arena. De ser gärna att du kommer förbi snart och hälsar på!

Mums mums!
De senaste veckorna har vi tyvärr upplevt att den vackra Quarterhästen inte kunnat böja sig ner och beta som den tidigare gjort. Vi har goda nyheter, vi har listat ut varför animationen inte fungerade och fixat den, så efter uppdateringen idag ska de åter igen kunna böja sig ner graciöst och beta som förr.

Star Stables YouTube-kanal
Som några av er nog redan märkt har Star Stables YouTube-kanal fått sig ett lyft och vi är redo att dela med oss av massa nytt innehåll! Vi startar genom att introducera de första avsnitten i en cool ny serie med hjälpfulla tutorials, skapade av Star Stable Archie och spelaren Esmeralda Kinglee.

Kolla in en av de första videorna nedan!Sommarens presentbutik
Håll ögonen öppna här på Star Stables nyhetssida och på vår Facebook-sida under morgondagen, då vi öppnar upp för nya somriga erbjudanden i vår presentbutik! Observera att erbjudandena bara finns tillgängliga en begränsad tid. Vi ses i presentbutiken i morgon :)

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget!
 
 
 
Sadla upp inför sommaren med Star Stables egna presentbutik!
Dags att göra sig redo för en sommar fylld med hästar, vänner och massor av äventyr! Star Stables presentbutik erbjuder en rad olika somriga paket som passar perfekt till Star Stable-fans i alla åldrar!!
Är du en ny spelare som önskar dig ett litet försprång? Eller kanske en supererfaren Lifetime Star Rider som behöver lite extra klirr i kassan i form av Star Coins? Star Stables presentbutik har flera olika paket med Star Coins och Lifetime-medlemskap i olika prisklasser som passar alla!
Samtidigt som du får din presentkod direkt via e-post så är detta inte enbart en osynlig digital gåva; alla våra somriga paket skrivs ut på ett mycket vackert kort som levereras direkt hem till din dörr, vilket ger mottagaren en sommar att minnas!
Sadla upp inför sommaren med Star Stables egna presentbutik! Sadla upp inför sommaren med Star Stables egna presentbutik!
Dessa fantastiska sommarerbjudanden finns tillgänliga en begränsad tid, och här nedan ser du vad du kan välja bland:
  • 3,000 Star Coins
  • 5,000 Star Coins
  • 10,000 Star Coins vårt mest prisvärda Star Coins-paket någonsin!
  • Lifetime-medlemskap + 3,000 Star Coins
  • Lifetime-medlemskap + 5,000 Star Coins
  • Lifetime-medlemskap + 10,000 Star Coins vårt mest prisvärda Lifetime-erbjudande någonsin!
Hitta sommarkänslan med en gåva full av äventyr, skoj och vänskap! Besök Star Stables presentbutik nu!
Allmänt, Uppdatering | Uppdatering, kläder, nytt championat, nytt slott, nån sak | |
Upp