Gott och blandat

Hello!
Det blir ett lite all möjligt inlägg nu. Sitter och lyssnar på musik och nu blev jag pigg asså. Ska sitta här en stund till, fixa till håret lite, äta lite och sedan ska jag dra ut och ha lite kul med nån kompis en stund. Blir väl lite studsmatta, kanske måste byta tröja först..... Aja sedan är det läxor som väntar, men dem kan man ta sig igenom med lite godis och hjälp.
 
Asså jag börjar bli pro på att ha sönder saker. Igår så hade jag sönder pappas hörlurar (lånar de nu när mina ena är helt trasiga och mina andra bara har ljud på ena örat och dessutom lever sitt eget liv och höjer/sänker och sätter på/stänger av musiken. Men nu får jag ha dem även om det känns lite riskabelt)... Känns inte så bra, pappa kommer bli sur asså men lovar kommer betala ett par nya åt han ifall han vill ha. Jag gjorde inte ens något med de, bara höll i dem, lite väl hårt kanske. Men det jobbigaste var att jag i morse lyckades ha sönder en sån här "underläggs platta" en som man kan ställa varma saker på istället för direkt på bordet. När jag bara lyfte upp den så gick den sönder. Är rädd för att jag kommer ha sönder hela huset om det fortsätter.
 
Igår kväll så tvingade mamma ut mig i trädgården för att så lite saker i mitt lilla egna land. Morötter blev det som vanligt. Hoppas att jag orkar gallra de och vattna de i år. Det gjorde jag inte förra året, så det blev inte så bra. Men sedan såg ja på Let´s dance och Ack Värmland på kvällen. Yeey yeey rätt par vann ju enligt mig, fast hela andra familjen hejade på Morgan. Jag hejade på Sigge och hon var ju med Anton så. Men det är så dåligt att Ack Värmland är slut nu, har blivit typ mitt favoritprogram, de har sån rolig dialekt och är roliga. Men sedan var jag så trött så jag orkade inte gå ner till datorn så jag gick och la mig istället.
 
Har ni tänkt på en sak, ni vet gott och blandat, det är gott! Fast asså det är såå dåligt att det är lakrits i, det förstör ju allt. Men det är de gula som är goda. De andra äter man ju inte. I Gott och blandat så har man ju en färg som man äter, eller det har i alla fall jag. Man kan äta röda också, med det är de gula som är super super goda! Ja detta blev lite flummigt men det är okej ibland. Hade helt glömt bort Moorlanduppdragen men nästa "avsnitt" kommer ikväll. (fast jag får inte lova saker bara 99% säkert)
 
 
Allmänt | Sigge, dumma läxor, godis, gott och blandat, let´s dance, läxor, lördag, morötter, tv | | Kommentera |
Upp