Hjälp Baronessan och en liten tjuvkik

Hej och välkomna till veckans uppdatering!

Baronessan behöver din hjälp!
Antikviteter kan vara vackra att titta på men ibland är de inte lika hållbara som de en gång var, vilket är orsaken till att några pärlor har ramlat av Baronessans smycken och nu ligger utspridda över hela Vingården. Eftersom hennes syn inte riktigt är vad den brukade vara, så kommer hon behöva din hjälp att leta rätt på alla pärlorna. Rid över till Baronessan på en gång och sätt igång med pärlletandet!

Jaga rätt på Baronessans försvunna pärlor!
Jaga rätt på Baronessans försvunna pärlor!

För att få tillgång till detta uppdrag måste du tidigare ha genomfört uppdraget där du möter Baronessan för första gången och hjälper henne med läckorna på Vingården.

Ny utrustning!
Helt ny tävlingsutrustning finns nu tillgänglig i utrustningsbutiken i Gallerian! Kolla in utrustningen på en gång och förbered inför nästa lopp!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har gett sig ut på vägarna igen och gör sig redo inför att slå upp marknaden i Västkobbens fiskeby.

Tjuvkik: En helt ny Painthäst
Vi har tagit en gammal favorit och lagt till en ny twist! Våra vackra nya painthästar kommer ha en speciellt utformad färg som är unik för båda sidor av hästen plus nya animationer! När tror du att de kommer anlända till Jorvik? Några gissningar?

De äldre painthästarna som redan finns till salu runtom Jorvik kommer att få ett reducerat pris och endast kosta 680 Star Coins, så det är möjligt att få en ny vän till stallet för ett bra pris!

Helt ny painthästar kommer snart!
Helt ny painthästar kommer snart!

Ha en fin vecka!
Vi lovar att ni inte behöver vänta alltför länge på de nya vackra painthästarna!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
Allmänt, Uppdatering | Baronessan, Uppdatering, ny häst, ny utrustning, nya hästar, sso, tävlingsutrustning, uppdrag | |
Upp