Häxor, pumpor, fågelskrämmor, fast imorgon

Hej och välkomna till veckans uppdatering!

En ny fågelskrämma
Jaspers fågelskrämma är inte längre vad den brukade vara och han behöver en ny som kan skydda hans prisvärda pumpor. För att skapa en ny fågelskrämma behöver du ta hjälp från häxan Pi som i sin tur behöver din hjälp för att samla ihop några mycket speciella ekologiska och rättvisemärkta varor för att slutföra sin trollkonst. Rid över till gamle Jasper och ta reda på hur du sätter igång på bästa sätt!

Om du vore en fågel skulle du blivit skrämd. Eller hur?
Om du vore en fågel skulle du blivit skrämd. Eller hur?

För att få detta uppdrag måste du tidigare ha slutfört uppdraget då du hjälper Jasper att få tillbaka sin fågelskrämma, och uppdraget då du hjälper Pi att stänga portalen till Pandoria.

Modeveckan? Nä, modeveckorna!
Allt det fantastiska modet stannar ytterligare en vecka i Jorvik Citys galleria! Kolla in showerna på catwalken och Raptors coola framträdande på scenen medan du ännu har chansen! I och med att allt det stilfulla ståhejet pågår en vecka till, finns det nu ännu mer nya kläder på hyllorna i gallerian. Ta bussen dit och kolla själv!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är nu redo att bedriva sin handel i Silverglade. Rid dit och säg hej!

Nagellack: en rättelse
Förra veckan berättade vi i nyheterna att vi kommer göra lite arbete på sminksystemet och vi skrev att nagellacket som syns på fingerlösa handskar skulle återvända efter att uppdateringen var klar och att fingrarna skulle vara aningen gråa. Denna information är tyvärr inkorrekt, och vi ber om ursäkt för detta. Nagellacket på fingerlösa vantar kommer inte tillbaka efter uppdateringen och fingrarna kommer se ut som vanligt.

Iväg och skräm lite fåglar nu!
Star Stable-gänget
Allmänt, Uppdatering | Uppdatering, uppdateringpåentorsdag? | |
Upp