Nej, gör inte så

Hej!
 
Det finns en sak som jag stör mig så otroligt mycket på. Jag fattar att man gör detta för att inte vara dum men det blir värre än annars, faktiskt.
Jo det är när man bjuder in folk till klubbar och de tackar ja. Man säger hej och välkommen och ja ni vet ju allt det där. Den inbjudna verkar glad och verkar trivas åtminstone litegrann eftersom att den inte har lämnat och dessutom pratat och låtit glad och så. Se får man antingen fatal eller behöver logga ut. När man kommer tillbaka in igen så har personen lämnat.
 
Så fort man loggar ut så skyndar sig personen att lämna klubben, för att slippa känna sig dum. Men det är värre om de lämnar så fort man loggar ut och sen när man loggar in igen så tror man att man har en massa nya i klubben, men sen har alla lämnat när man liksom har fått upp hoppet om att de ska vara kvar. Det är bättre om de antingen lämnar på en gång eller ger klubben en chans. Och vet ni att ni inte vill vara med, tacka inte ja då.
 
Så om ni gör så, SLUTA!! För det är så himla jobbigt och ibland blir man ledsen, jag lovar, jag har varit med om det massa gånger så jag vet hur det känns. Okej alla kanske inte tycker att det är jobbigt, men jag gör det och jag slår vad om att det finns fler som också tycker det.
Allmänt | Klubbar | |
Upp