Dagliga uppdrag med Jarlasson och värdekod till tröja

Hej!

Dagliga uppdrag på Paddockön

Familjen Jarlasson behöver din hjälp igen! Det finns alltid mycket att göra på Paddockön och med din hjälp kan familjen skörda pumpor, plocka solrosor, mata korna och fåren samt mycket mer! För att kunna göra de nya dagliga uppdragen måste du tidigare ha gjort uppdragen med lilla Lisas pumpapaj, Jills mobilmast och prövat Paddocköns vildmarkstävling.

Hjälp Dorith och hennes familj!
Hjälp Dorith och hennes familj!

Ett helt nytt lopp!
Paddocken på Paddockön har stått tom länge nog! Trots de unga åren, har lilla Lisa Jarlasson byggt sin egen hoppbana och hon vill verkligen att du ska pröva den! För att kunna köra det nya loppet måste du tidigare ha gjort uppdraget då du levererar Catherines pumpapaj till Lisa.

Pröva Lisas helt nya hoppbana!
Pröva Lisas helt nya hoppbana!

En helt ny butik!
Nu när vi kommer spendera mer tid på Paddockön behöver vi självklart en ny butik där! Se till att jobba ordentligt med familjen Jarlassons dagliga uppdrag så du kan köpa alla coola saker i Jarlassons butik!

Vänta, det komer mer!
Vi är inte klara för idag! Till alla våra fantastiska spelare har vi tagit fram en tröja med vår nya coola logga. Bege er till hemsidan och fliken 'Värdekod' och fyll i koden STARSWEATER4U för att få tröjan!

En ny cool tröja med nya loggan!
En ny cool tröja med nya loggan!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har rört sig vidare ifrån Fort Pinta och är i full gång med att förbereda inför öppnandet av marknaden i Silverglade nästa vecka!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
Allmänt, Uppdatering | Uppdatering, hopptävling, ny logga, ny tävling, paddockön | |
Upp