Städad garderob och ryggsäck

Hej hej!
 
Idag så tog jag mig an ett litet jobb, nämligen att städa min ryggsäck och garderob. Det har blivit så rörigt nu så jag kände att det var dags.
Och jag blev faktiskt ganska nöjd med resultatet.
Sida 1, här har vi toppar. Börjar med kortärmat, linnen, västar långärmat, jackor, tjocktröjor och till sist klänningar.
Sida 2 och här ligger byxorna. Jag har inte så mycket kläder för förut slängde jag alla mina saker som jag inte fick plats med i ryggsäcken, tänkte inte på garderoben. Börjar med tighta korta, tighta långa, inte tighta och sist en liten kjol.
Sida 3, här har jag alla skor och vantar. Ballerinaskor, gympaskor, boots och stövlar. Tumvantar och fingervantar.
Sida 4 och här finns det alla mina huvudsaker, mössor, kepsar, cowboyhatt, hjälmar och ja en dinodalsmössa.
Här på sida 5 ligger de masker som jag inte har slängt utan sparat, jag var ju en sån som slängde alla fula masker.
Hihi kolla min häst, gäspning?
Sida 6, här ligger det lite saker som jag inte får tappa bort av någon anledning. Nu är de inte så viktiga längre men de fick ligga kvar ändå.
 
På sida 7 ligger lite grejer som man behöver spara men inte behöver ha med sig hela tiden, plus glasögonen.
Sida 8. Det kanske ser stökigt ut, men i själva verket så är detta mina outfits som jag har lagt in. Från lite högtider och några egengjorda.
Nu kommer vi till hästsaker, sida 1 innehåller sadlar, schabrak, träns och hästskor. Har delat upp först stora sadlar, små sadlar och westernsadel. Stora filtar och sedan små filtar. Tränsen ligger bara som de ligger och hästskorna med.
Sida 2 på hästsakerna är rosetter och andra fina saker, benskydd/lindor och sadelväskor. Tog först alla med bruna hästen, sedan den vita och delade in litegrann.
Här på sida 8 ligger häst outfits, häxa, alla hjärtans dag... Och lite renpulver. Mellan sida två och åtta så ligger det ingenting.
 
Och till slut, ryggsäcken, mina sälar, klubboutfit och lite andra nödvändiga saker har äran att ligga här.
 
 
 
 
Allmänt | duktig, städat | |
Upp